Haarwerken

Haarwerken

Al 4 generaties lang is haar onze passie.

Level4hair is een familiebedrijf met een rijke historie. Sinds 1920 staat de familie in het teken van haarverzorging. Wat begon als een kleine kapperszaak, is nu uitgegroeid tot een modern kapsalon met een specialisatie in haarwerken en haaroplossingen.

Bij Level4hair begrijpen we dat haarverlies een grote impact kan hebben op uw zelfvertrouwen. We nemen dan ook de tijd om u te adviseren over de beste haaroplossing voor uw specifieke behoeften. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en technieken, zodat u verzekerd bent van een natuurlijk en comfortabel resultaat.

Haarwerkexperts

Bij Level 4 Hair zijn we trots op ons team van gespecialiseerde haarwerkexperts. Onze stylisten Andrea, Valerie en Vanessa hebben uitgebreide opleidingen gevolgd om zich te specialiseren in haarwerken. Met hun expertise en toewijding zorgen ze ervoor dat elke klant de perfecte haarwerkoplossing vindt. Ontdek het vakmanschap van Andrea, Valerie en Vanessa en maak vandaag nog een afspraak voor een consultatie.

Wat bieden we u aan?

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Discrete privé cabines

Haarwerken van echt haar

Haarwerken van synthetisch haar

Haartoppers

Haarbanden en mutsjes

Aangepaste kleuring, snit en styling

Vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk. Wilt u graag meer info over onze haarwerken en haaroplossingen? We maken graag een afspraak waarin we uw wensen en behoeften bespreken.

Email Adres

info@level4hair.be

Telefoon

(+32) 36644588

Whatsapp

(+32) 499704548

Adres

Douaneplein 1, Stabroek

Volg ons op Social Media!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste updates, inspiratie en exclusieve content. Volg ons op Instagram en Facebook en mis niets!